За нас

EREMA_Logo_PM
Logopellencweb3.svg
tuv
SOCOTEC & UKAS COMBINED LOGO - (Full Colour)_Ecoreplast_2017

ЕКОРЕПЛАСТ ЕООД„ е създадена през 2009г. с много амбиция и силен предприемчив дух .

Нашата дейност е изкупуване , рециклиране и производство на полиетилен и полиетиленови продукти (LDPE,LLDPE,HDPE и др.) , за което разполагаме със сертификат за качество TÜF Rheinland- Германия .

Разполагаме с две собствени производствени бази разположени в :

  • с.Капатово - база за съхранение , рециклиране и производство на висококачествен ре-гранулат /с изход 1100кг на час/ .

za nas 1

  • гр.Сандански - база за производство на полиетиленови продукти с богато разнообразие от цветове и размери , като : фолиа , чували , чували на ролка , чували на ролка-ароматизирани с връзка и торбички тип-потник , все продукти намиращи широко приложение на пазара .

za nas 2

Идеята ни е да предложим на пазара Европейско обслужване с високо качество на оптимално добри цени . Нашата единствена цел е да задоволим изискванията и очакванията на всеки наш клиент с качество и професионализъм .

И така вече години наред повече от успешно работим у нас и на Европейския пазар (в Гърция, Германия,Австрия и тн.)

 

 

Mistral_septembre_2017_bio-copie От началото 2018г. е въведена нова система са оптично сортиране Pellenc ST  оптични машини за сортиране на битови и промишлени отпадъци. Използваните технологии за сортиране на тези материали са близки до инфрачервените (NIR), средните инфрачервени, визуални и индукционни технологии. Благодарение на Pellenc ST, решенията за сортиране са много ценни в индустрията за рециклиране. Компанията активно развива нови сортиращи решения за рециклиране на единични потоци. Известни референции в повече от 40 страни по света са инсталирали машини на Pellenc ST

 

 

Разполагаме с най-модерната система лазарни филтри на един от лидерите в сверата за преработване

Erema Lazer logo

 EREMA Laserfilter е високопроизводителна система за филтриране. Иновативната технология на скрепера позволява възможно най-висока пропускателна способност, като в същото време поддържа впечатляващо качество на стопилката. Специализира се с високи темпове на топене, когато са необходими филмови гранули - и за задачи, които не могат да бъдат решени с конвенционални филтри за топене.

Благодарение на проектираната конструкция и изпускателната система на скрепера, филтрираните замърсители се отстраняват още по-бързо и по-задълбочено. Максималната ефективност на почистване, възможно най-високата степен на разделяне и увеличеното сгъстяване са пряк резултат. И: експлоатационният живот на екрана е значително увеличен.

 

liner-diff-02-retina-v
Products
IMG_V004

Comments are closed