σε μας

certificate
tuv
EREMA_Logo_PM
SOCOTEC & UKAS COMBINED LOGO - (Full Colour)_Ecoreplast_2017

ECOREPLAST LDT„ ιδρύθηκε το 2009. με πολλή φιλοδοξία και ένα ισχυρό επιχειρηματικό πνεύμα.

η επιχείρησή μας είναι αγορά, ανακύκλωσης και παραγωγής πολυαιθυλενίου και προϊόντα πολυαιθυλένιο (, HDPE LDPE LLDPE , κ.λπ.) για την οποία έχουμε το πιστοποιητικό ποιότητας TÜF - Γερμανία Rheinland.

Έχουμε δύο εγκαταστάσεις παραγωγής βρίσκεται σε :

  • Kapatovo - βάση για την αποθήκευση, την ανακύκλωση και την παραγωγή υψηλής ποιότητας PE-κόκκων / 1100kg ανά ώρα /.

za nas 1

  • Sandanski - βάση για την παραγωγή των πλαστικών προϊόντων με μια ευρεία ποικιλία των χρωμάτων και μεγεθών, όπως φύλλα αλουμινίου, τσάντες, τσάντες σε ρολό, ΣΑΚΟΥΛΕΣ σε ρολό αρωματισμένο με ένα link και ένα τύπου τσάντες, γιλέκο προϊόντα βρίσκεται χρησιμοποιείται ευρέως στην αγορά.

za nas 2

Η ιδέα μας είναι να προσφέρει η Ευρωπαϊκή αγορά με υψηλής ποιότητας υπηρεσίες της βέλτιστες τιμές. Μοναδικός σκοπός μας είναι να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις και τις προσδοκίες του κάθε πελάτη μας ξεχωριστά με ποιότητα και επαγγελματισμό.

Και τόσα χρόνια που λειτουργεί ήδη με επιτυχία στο σπίτι και στην Ευρωπαϊκή αγορά (σε Ελλάδα, Γερμανία, Αυστρία, κ.λπ.)
 

 

Mistral_septembre_2017_bio-copieΑπό τις αρχές του 2018 εισήγαγε ένα νέο σύστημα είναι οπτική ταξινόμηση Pellenc ST οπτικών μηχανημάτων για τη διαλογή των οικιακών και βιομηχανικών αποβλήτων. Οι τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται για τη διαλογή αυτών των υλικών είναι κοντά σε υπέρυθρες (NIR), μεσαίες υπέρυθρες, οπτικές και επαγωγικές τεχνολογίες. Χάρη στην Pellenc ST, οι λύσεις διαλογής είναι πολύτιμες για τη βιομηχανία ανακύκλωσης. Η εταιρεία αναπτύσσει ενεργά νέες λύσεις διαλογής για ανακύκλωση με μονή ροή. Γνωστές αναφορές σε περισσότερες από 40 χώρες σε όλο τον κόσμο έχουν εγκαταστήσει μηχανές Pellenc ST

 

 

Έχουμε το state-of-the-art σύστημα φίλτρου λέιζερ ενός από τους ηγέτες στον επεξεργαστή

Erema Lazer logo

Το EREMA Laserfilter είναι ένα σύστημα φιλτραρίσματος υψηλής απόδοσης. Η πρωτοποριακή τεχνολογία αποξέσεως επιτρέπει την υψηλότερη απόδοση, διατηρώντας παράλληλα μια εντυπωσιακή ποιότητα τήγματος. Ειδικεύονται σε υψηλά ποσοστά τήξεως, όταν είναι απαραίτητο κόκκοι φιλμ - και για εργασίες που δεν μπορούν να λυθούν με συμβατικά φίλτρα τήξεως.

Χάρη στο σύστημα σχεδιασμού και εξάτμισης του αποξεστήρα, οι φιλτραρισμένοι ρύποι αφαιρούνται ακόμη πιο γρήγορα και βαθύτερα. Η μέγιστη απόδοση καθαρισμού, ο υψηλότερος βαθμός διαχωρισμού και η αυξημένη συμπίεση αποτελούν άμεσο αποτέλεσμα. Και: η διάρκεια της οθόνης αυξάνεται σημαντικά.

 

liner-diff-02-retina-v
Products
IMG_V004

Comments are closed.