За нас

EREMA_Logo_PM
roll-o-matic_Logo
Logopellencweb3.svg
SOCOTEC & UKAS COMBINED LOGO - (Full Colour)_Ecoreplast_2017
BE_Logo_Detaillierung_170607

ЕКОРЕПЛАСТ ЕООД„ е създадена през 2009г. с много амбиция и силен предприемчив дух .

Нашата дейност е изкупуване , рециклиране и производство на полиетилен и полиетиленови продукти (LDPE,LLDPE,HDPE и др.) , за което разполагаме със сертификат за качество TÜF Rheinland- Германия .

Разполагаме с две собствени производствени бази разположени в :

  • с.Капатово - база за съхранение , рециклиране и производство на висококачествен ре-гранулат /с изход 1100кг на час/ .

za nas 1

  • гр.Сандански - база за производство на полиетиленови продукти с богато разнообразие от цветове и размери , като : фолиа , чували , чували на ролка , чували на ролка-ароматизирани с връзка и торбички тип-потник , все продукти намиращи широко приложение на пазара .

za nas 2

Идеята ни е да предложим на пазара Европейско обслужване с високо качество на оптимално добри цени . Нашата единствена цел е да задоволим изискванията и очакванията на всеки наш клиент с качество и професионализъм .

И така вече години наред повече от успешно работим у нас и на Европейския пазар (в Гърция, Германия,Австрия и тн.)

Mistral_septembre_2017_bio-copie От началото 2018г. е въведена нова система са оптично сортиране Pellenc ST  оптични машини за сортиране на битови и промишлени отпадъци. Използваните технологии за сортиране на тези материали са близки до инфрачервените (NIR), средните инфрачервени, визуални и индукционни технологии. Благодарение на Pellenc ST, решенията за сортиране са много ценни в индустрията за рециклиране. Компанията активно развива нови сортиращи решения за рециклиране на единични потоци. Известни референции в повече от 40 страни по света са инсталирали машини на Pellenc ST

Разполагаме с най-модерната система лазарни филтри на един от лидерите в сверата за преработване

Erema Lazer logo

 EREMA Laserfilter е високопроизводителна система за филтриране. Иновативната технология на скрепера позволява възможно най-висока пропускателна способност, като в същото време поддържа впечатляващо качество на стопилката. Специализира се с високи темпове на топене, когато са необходими филмови гранули - и за задачи, които не могат да бъдат решени с конвенционални филтри за топене.

Благодарение на проектираната конструкция и изпускателната система на скрепера, филтрираните замърсители се отстраняват още по-бързо и по-задълбочено. Максималната ефективност на почистване, възможно най-високата степен на разделяне и увеличеното сгъстяване са пряк резултат. И: експлоатационният живот на екрана е значително увеличен.

 

Delta T позволява производството на Торбички тип “Потник” на ролка в 1, 2 или 3 ленти с независим контрол на напрежението за всяка линия. Също така е възможно да се произвеждат вълнообразен връх, странично запечатани, запечатани отдолу и звезда запечатани торби в делта Т линия. Предлага се за производство на вграничи с екструдер или извън-линия, от развиващ се.

Конфигурацията включва модул за запечатване Delta, модул за щанцоване за изрязване на дръжките на торбички тип “Потник” и модул за извличане на изрезките. Режещите пластини в модула за пробиване са фиксирани към магнитен валяк и могат да бъдат променени на друг модел на рязане в рамките на няколко секунди.

Патентованата концепция позволява оформянето на формата на изрязване преди перфорация и запечатване. Това гарантира, че рязането се извършва в зона с прецизен контрол на обтягането, като се осигурява чисто изрязване и точно позициониране на изрязаната, свеждане до минимум на разликите.

Delta T може да бъде адаптиран за производство на други видове торби с допълнителни модули на програма Делта. Това ви дава голяма гъвкавост да се адаптирате към променящите се изисквания на пазара. Всички видове чанта могат да бъдат навити условно или да се завъртат.

liner-diff-02-retina-v
Products
IMG_V004

Comments are closed.